Loading…
Bra raggningsreplikker

Finns det egentligen några bra raggningsrepliker

Alla som går ut på krogen, diskotek eller olika barer under en period av deras liv kommer säkert att ha hört någon använda en speciell fras för att starta en konversation. Detta är oftast gjort för att starta en konversation med det andra könet. Här vill den som går förbi och säger denna replik bli den som blir uppmärksammad för den och sedan kan sätta sig ned och föra en mera normal konversation som kan leda till något mera fram på småtimmarna. Helt enkelt är det raggningsrepliker som används, och dessa har ett syfte. Här handlar det om att vara den som får den som raggningsrepliken är riktad åt med sig hem för lite lek i sänghalmen.

Hur är det då med detta? Fungerar verkligen raggningsrepliker? Är det verkligen någon som blir intresserad av de som häver ur sig något konstigt och vrickat bara för att få uppmärksamhet? Slutligen kommer det då till frågan om det verkligen finns några bra raggningsrepliker? Nu är det hela inte riktigt så enkelt. Egentligen kommer den replik du använder dig av inte alls ha så stor betydelse som du tror. Här handlar det om personen som tar emot den i kombination med att du har ett najs smile samt att du ser attraktiv ut.

Olika personer reagerar olika på raggningsrepliker

Det första som ska tas fram i ljuset är att det i de allra flesta fall är killar som använder sig av raggningsrepliker. Dock kommer de också att finnas utformade för tjejer. Kanske skulle du bli mycket förvånad över att läsa dessa och se att många används av både killar och tjejer. Detta är ytterligare en indikation på att själva kommentaren inte spelar någon roll. Faktum är att det skulle kunna sägas att alla raggningsrepliker är helt kass. De är uttjatade, alla känner till dem när de hör dem samt att de oftast är vulgära eller överdrivet sockersöta.

Hur som helst finns det de som faller för dem. Ja, eller de faller inte för raggningsrepliken. De var redan där för att bli uppraggade av någon. I det fallet är det lätt att använda raggningsrepliker när du gör det på den rätta personen. Dock ska du vara förberedd på att det finns de som tar riktigt illa upp. Här kan svaret bli något så degraderande att hela etablissemanget garvar åt det, eller så kommer du helt enkelt att få stå pall för en smocka.

Kommentera