Loading…
två-kvinnor

De bästa sexleksakerna för två kvinnor

Om ni är två tjejer som vill hetta upp ert sexliv med lite nya produkter så ska ni läsa vidare här. Det finns en uppsjö av olika sexleksaker i olika modeller med olika funktioner som kommer att tillfredsställa er på olika sätt. Det finns också massageoljor och lustcremer. Vart börjar man egentligen?

Vibrator

En vibrator är klassisk och tidlös. Det är en leksak som du aldrig kommer att tröttna på oavsett vilka nya leksaker som kommer ut på marknaden. Du och din partner kan använda en vibrator till att onanera framför varandra – vilket kan vara extremt hett – eller så kan ni använda den på varandra. Det kan vara en spännande paus från ert vanliga sex att inkludera en vibrator. Det kan också vara en avslappnande paus för fingrar och mun!

Strap-on

Om en av er eller båda tycker om penetration och vill bli penetrerade av varandra så kan ni investera i en Strap-on. Det finns mycket att välja mellan. Om ni vill bli penetrerade bägge två samtidigt så finns det “dubbla” strap-ons där en dildo går in i både den som ger och den som tar. Välj en sele som ser bekväm ut och som ser ut att passa er och välj sedan en strap-on dildo som passar er. Realistisk? En rolig färg? En specifik form? Det finns mycket att välja och det finns utrymme för att anpassa hela anordningen till just era behov och önskningar.

Vibratorägg

Ett vibratorägg är perfekt för ett par då den ena parten kan ha ägget i sig och den andra kan hålla i fjärrkontrollen. Vetskapen om att man inte vet när det lilla ägget som man har i sig kommer att börja vibrera kan vara otroligt sexigt. Det kan också vara otroligt sexigt att tänka på att man själv inte har kontroll över situationen och vad som kommer att hända. Om ni känner er extra äventyrliga så kan ni ta med ägget ut ur hemmet och tillfredsställa varandra diskret ute i det offentliga. Det kan ge en otroligt spännande edge till ert förhållande och när ni väl kommer hem och äntligen får kasta er över varandra så kommer investeringen vara värt det. Kanske dags att plocka fram er strap-on?

Massageolja

Om ni vill varva ner efter en lång dag eller varva upp efter en lång dag kan en avslappnande eller sexig massage vara lösningen. För att få ut det bästa av en massage är det viktigt att använda en skön massageolja. Tänd lite ljus, dra för gardinerna och häll upp en klick massageolja med er favoritdoft. Ni kan hitta massageoljor med doft av alla sorters frukter du kan tänka dig och till och med choklad. Om ni inte gillar starka dofter så finns det såklart doftfria massageoljor.

Lustcreme

Det finns faktiskt cremer som ökar njutningen hos kvinnor. Det finns några olika varianter. Testa er fram och hitta den som får det att pirra som allra mest hos just er.

Kommentera